Konkurrencebetingelser

Konkurrencen udbydes af GoBabyGo ApS, Kronprinsensgade 13, 4. th, 1114 København K., Danmark.


Du tilmelder dig konkurrencen, så snart du har tilmeldt dig GoBabyGos nyhedsbrev. Konkurrencen er ikke købsbetinget.


Efter du har klikket på deltagknappen er du med i lodtrækningen om en præmie.


Framelder du dig nyhedsbrevet, mister du samtidigt dit lod i konkurrencen.


Tilmeldes en mail, som er inaktiv og ikke åbner vores nyhedsbreve over en længere periode, forbeholder GoBabyGo ApS sig retten til at slette denne fra vores modtagerliste, og du mister samtidig dit lod i konkurrencen. Du kan dog på ethvert tidspunkt tilmelde dig nyhedsbrevet igen.


Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder GoBabyGo ApS sig retten til at udelukke deltagere fra lodtrækningen.


Deltager du i konkurrencen, skal du huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet på konkurrencesiden, så GoBabyGo ApS kan kontakte dig, hvis du vinder.


For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år, eller have skriftligt samtykke fra en forælder eller værge (dette skal kun fremvises i tilfælde af, at du vinder).


Ansatte hos GoBabyGo ApS samt ambassadører, sponsorater eller lign. og medlemmer af disses husstande kan ikke deltage i konkurrencen.


GoBabyGo ApS påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen. GoBabyGo ApS forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

Præmie

Deltag i konkurrencen i dag, og vær med i lodtrækningen om en kravlepakke til gobabygo.dk til en værdi af 269,-


Der trækkes en ny vinder i starten af hver måned.


Præmien kan ikke ændres eller ombyttes til kontanter.


Hvis du vinder

Vinderen af konkurrencen får besked via den tilmeldte e-mail, og GoBabyGo har ret til at offentliggøre navnene på gobabygo.dk samt GoBabyGos nyhedsbrev og sociale medier. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidig denne offentliggørelse.


Hvis vinderen ikke reagerer på mail vedr. præmien indenfor 30 dage, trækkes en ny vinder.


Oplysninger om persondata

Alle deltagere i konkurrencen giver samtidig samtykke til registrering af deres navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger.


GoBabyGo ApS opbevarer oplysningerne om deltagerne fortroligt til brug for:


  • Selve konkurrencen og ved eventuel meddelelse om, at vedkommende deltager har vundet.

  • Til levering af nyhedsbreve

GoBabyGo ApS vil behandle samtlige opgivne oplysninger om deltagerne fortroligt og vil ikke videregive oplysninger til tredjemand uden deltagernes forudgående samtykke medmindre det er absolut nødvendigt for at kunne opfylde aftale med deltagerne.

Tilføj til kurv

Med GoBabyGo får du en serie der er designet til den fase, hvor bevægelse primært foregår med knæene i gulvet, og hvor andet tøj hurtigt slides ned. GoBabyGo produkterne har gummidutter på både knæ, fødder og ovenpå tæer, som gør dem ekstra slidstærke og hjælper, så de kan klare masser af kravletid og tumling på gulvet.