Momster - Pernille fra Nilles Lille Verden har testet med sin datter

Jeg var meget spændt på at modtage GoBabyGo’s produkter. Ungerne var lige så meget oppe at køre, da pakken kom, men de elsker også bare at modtage post. Jeg synes det er en helt fantastisk idé, at man er kommet på at lave mega lækre strømper i mega lækker pasform og så sætte skridsikre mønstre på, så det virkelig hjælper ungerne godt på vej.

Pakken indeholder både knæbeskyttere, leggings, strømpebukser og strømper, og det gør, at man er helgarderet uanset hvilket tøj ens barn har på. Jeg synes det er nogle helt fantastiske produkter, som jeg af hjertet varmt vil anbefale til andre.

 • Funktionalitet: 5
  Strømperne og strømpebukserne fungerer bare rigtig godt. Emmelies balance er blevet meget bedre når hun har GoBabyGo’s strømper på, man kan se hvordan selvtilliden virkelig kommer op i hende. Før gled hun meget rundt på vores glatte trægulv, men GoBabyGo har givet hende fodfæste.
 • Nødvendighed: 4
  Jeg er da sikker på, at børn sagtens kan lære at gå og kravle uden hjælp fra GoBabyGo. Men jeg er tilmed også helt sikker på, at det kommer til at gå en hel del lettere og hurtigere med GoBabyGo.
 • Kvalitet: 5
  Produkterne er af helt vildt lækker kvalitet. Jeg blev virkelig overrasket, første gang jeg mærkede hvor bløde og lækre de føles. Dertil er pasformen helt perfekt. Strømperne bliver på foden, og strømpebukserne glider ikke ned mellem knæene, når de leger, hvilket vi har haft rigtig meget bøvl med.
 • Pris: 5
  Jeg synes prisen er helt fin. De er ikke dyre, slet ikke taget i betragtning af kvaliteten. Alle kan følge med.

Taget fra www.momster.dk