Returret & Ombytning

Som kunde hos GoBabyGo har du altid 30 dages fuld returret, fra du modtager varen, såfremt varen leveres tilbage i samme stand som ved leveringen og i original emballage.

Når vi har accepteret modtagelsen kan du enten vælge at bytte varen eller få dine penge retur. Du skal selv afholde returomkostningerne.

Husk at vedlægge en seddel med dit ordrenummer, og om du ønsker pengene retur. Ombytning gøres nemmest ved at returnere varen og lave en ny bestilling i shoppen.

Når du sender varen tilbage til os, så gem venligst postkvitteringen, der dokumenterer, at du har returneret varen. Vi kompenserer ikke for varer der går tabt under returneringen.

Alle forsendelser til GoBabyGo skal ske med omdeling, vi henter ikke din pakke på posthuset.

Ved reklamation

For at kunne behandle en reklamation, har vi brug for at du sender os ordrenr, beskrivelse samt billeder til hello@gobabygo.dk.
Så kigger vi på det og finder en god løsning.


Returadresse:

Att: Kundeservice

GoBabyGo Aps
Kronprinsensgade 13, 4th.
C/O. Hi House
1114 København K.

Tlf. +4531659903
Mail: hello@gobabygo.dk

 

 

Tilføj til kurv

Med GoBabyGo får du en serie der er designet til den fase, hvor bevægelse primært foregår med knæene i gulvet, og hvor andet tøj hurtigt slides ned. GoBabyGo produkterne har gummidutter på både knæ, fødder og ovenpå tæer, som gør dem ekstra slidstærke og hjælper, så de kan klare masser af kravletid og tumling på gulvet.