GoBabyGo ønsker med ”Earth” kollektionen at sætte nye standarter for økologisk og bæredygtigt tøj til børn og tilbyde et alternativ til kemisk farvet tøj. Udover at bruge 100% økologisk bomuld går vi et skridt videre ved kun at farve med plantebaserede farvestoffer.

I modsætning til kemiske farvestoffer er plantebaserede farvestoffer:100% frie for skadelige kemikalier, tungmetaller, og allergener. De er 100% naturlige, biologisk nedbrydelige, og har en minimal indvirkning på miljøet. Dette skaber en sundere og mere sikker påklædning barnet, da de undgår potentielt skadelige stoffer i deres tøj.

Til sammenligning, bliver der brugt omkring 8000 kemikalier til farvning af et normalt stykke tøj, og de bør ikke komme på børns sensitive babyhud. Derimod er de plantebaserede farver, der anvendes i denne serie, fri for skadelige giftstoffer som reducerer risikoen for allergiske reaktioner, hudirritationer eller udslæt., hvilket sikrer en rar oplevelse for barnet.

Plantebaserede farver er fremstillet af naturlige ressourcer og efterlader derfor ikke skadelige kemikalier eller toksiner i naturen under farvningsprocessen. Det bidrager til at bevare vandressourcer og reducere forurening sammenlignet med traditionelle kemiske farvestoffer.

Ved at vælge babytøj farvet kun med planter i 100% økologisk bomuld kan du sikre, at dit barn bærer tøj, der er både naturligt og sikkert, samtidig med at du fremmer en mere bæredygtig og miljøvenlig tilgang til tøjproduktionen.

Tilføj til kurv

Med GoBabyGo får du en serie der er designet til den fase, hvor bevægelse primært foregår med knæene i gulvet, og hvor andet tøj hurtigt slides ned. GoBabyGo produkterne har gummidutter på både knæ, fødder og ovenpå tæer, som gør dem ekstra slidstærke og hjælper, så de kan klare masser af kravletid og tumling på gulvet.