GoBabyGo blev startet med drømmen om at lave tøj til børn der stimulerer barnets motorik og balance.

I 2013 blev jeg mor for tredje gang. Denne gang foregik det bare ikke helt som de første to gange, da min søn Emil kom 2 måneder for tidligt, pga. en slem svangerskabsforgiftning. 

Emil vejede kun 1400 gram og kæmpede de første par uger af sit liv. Det giver næsten sig selv, at motorikken og meget andet ikke udvikler sig på samme måde, når børn får en svær start på livet. Det viste sig også, da Emil skulle lære at kravle. Han havde sværere ved at lære teknikken og stå ordentligt fast. Jeg kunne se, hvordan han mistede modet, hver gang det mislykkedes og han var frustreret over, ikke at kunne komme fremad.

Men det gav mig ideen til GoBabyGo.

Jeg rådførte mig hos børnefysioterapeuter og motorik eksperter og løsningen blev noget så simpelt som: Gummidutter.

Med special designede gummidutter på knæene, under fødderne og ovenpå tæerne glider barnet ikke, og gør det dermed mere mobilt og modigt.  Det fungerede for min søn, og siden har børn fra hele verden fået glæde af produkterne.  Jeg håber også, vores produkter kan styrke dit barns motorik, balance og selvsikkerhed.

Jeg håber dit barn vil få rigtig meget glæde af GoBabyGo produkterne og få masser af mod til at udforske verden.

De bedste hilsener fra Fie Aspöck Jonsen


 

GoBabyGo's vision:

Vi tror på, at god motorik giver selvværd og mod, og er nødvendig for at ens barn kan bevæge sig uden problemer, kan udforske verden, og har overskud til at lege og lære nye ting.

Børn med en god motorik:

  • har øget selvtillid
  • er glade for livet
  • har et godt helbred
  • føler sig mindre hjælpeløse
  • har gode sociale relationer
  • bliver oftere valgt som legekammerater
  • føler sig mindre udenfor

Det betyder, at man kan forebygge og afhjælpe indlæringsvanskeligheder, sociale problemer, styrke barnets evne til at lege og turde udfolde sig fysisk, øge dets koncentrationsevne mv. ved at lave motorik øvelser og lade barnet bevæge sig uden problemer.

”Vi oplever, at flere og flere børn har små eller store problemer med motorikken. GoBabyGo serien er designet så barnet kommer motorisk godt fra start. Med skridsikre såler og gummi dutter på knæene glider barnet ikke, og gør det dermed mere mobilt og modigt. Et barn, som kan bevæge sig uden problemer, kan udforske verden og har overskud til at lege og lære nye ting. Senere i livet vil en god motorik styrke barnet både socialt og fagligt op gennem barndommen.”

GoBabyGo serien har vundet ”Bedst i Test”, er Øko-Tex Standard 100 certificeret, og produceret i Europa. Alle produkter er testet og godkendt for sundhedsskadelige stoffer og lavet i den lækreste bomulds kvalitet, som garanterer god bevægelighed.

Send meget gerne feedback eller spørgsmål til os på mail: info@gobabygo.dk

 

Tilføj til kurv

Med GoBabyGo får du en serie der er designet til den fase, hvor bevægelse primært foregår med knæene i gulvet, og hvor andet tøj hurtigt slides ned. GoBabyGo produkterne har gummidutter på både knæ, fødder og ovenpå tæer, som gør dem ekstra slidstærke og hjælper, så de kan klare masser af kravletid og tumling på gulvet.