Historien om GoBabyGo

OM GOBABYGO 

GoBabyGo blev startet med drømmen om at lave tøj til børn der stimulerer barnets motorik og balance.

Vi tror på, at god motorik giver selvværd og mod, og er nødvendig for at ens barn kan bevæge sig uden problemer, kan udforske verden, og har overskud til at lege og lære nye ting.

Børn med en god motorik:

  • har øget selvtillid
  • er glade for livet
  • har et godt helbred
  • føler sig mindre hjælpeløse
  • har gode sociale relationer
  • bliver oftere valgt som legekammerater
  • føler sig mindre udenfor

Det betyder, at man kan forebygge og afhjælpe indlæringsvanskeligheder, sociale problemer, styrke barnets evne til at lege og turde udfolde sig fysisk, øge dets koncentrationsevne mv. ved at lave motorik øvelser og lade barnet bevæge sig uden problemer.

GoBabyGo serien er skabt ud fra egen erfaring og behov af en mor til tre, med et for tidligt født barn, som havde brug for ekstra motorisk stimulering:

”Vi oplever, at flere og flere børn har små eller store problemer med motorikken. GoBabyGo serien er designet så barnet kommer motorisk godt fra start. Med skridsikre såler og gummi dutter på knæene glider barnet ikke, og gør det dermed mere mobilt og modigt. Et barn, som kan bevæge sig uden problemer, kan udforske verden og har overskud til at lege og lære nye ting. Senere i livet vil en god motorik styrke barnet både socialt og fagligt op gennem barndommen.”

GoBabyGo serien har vundet ”Bedst i Test”, er Øko-Tex Standard 100 certificeret, og produceret i Europa. Alle produkter er testet og godkendt for sundhedsskadelige stoffer og lavet i den lækreste bomulds kvalitet, som garanterer god bevægelighed.

Jeg håber dit barn vil få rigtig meget glæde af GoBabyGo produkterne og få masser af mod til at udforske verden.

De bedste hilsener fra Fie Aspöck Jonsen

Send meget gerne feedback eller spørgsmål til min mail: fie@gobabygo.dk