Covid19 Information

Vi håber du og dine kære er ved godt mod og helbred.

Vores online shop er fortsat åben 24/7, og fungerer som normalt.

Vi sender fortsat til 32 lande, men vær opmærksom på, at forsinkelser kan forekomme i den kommende tid, men vi arbejder på højtryk for at det hele skal køre så nemt som muligt, og takker på forhånd for din tålmodighed.

Det er bekræftet af World Health Organisation (WHO), at det er sikkert at sende og modtage pakker. Vi har naturligvis foretaget de tiltag, der er nødvendige, for at sikre vores medarbejdere på vores lager.

Hos GoBabyGo tager vi vores forholdsregler og gør aktivt, hvad vi kan som virksomhed for at forebygge spredningen af Covid19. Derfor tilbyder vi i den kommende periode gratis fragt med hjemmelevering for alle ordre over kr. 399

Returret & Ombytning:

Som kunde hos GoBabyGo har du altid 14 dages fuld returret, fra du modtager varen, såfremt varen leveres tilbage i samme stand som ved leveringen og i original emballage.

Kundeservice:

Kontakt os meget gerne med spørgsmål til vores produkter eller til din ordre på info@gobabygo.dk – vi vil meget gerne hjælpe dig fra vores nye hjemmekontorer :)

Du kan også sende en DM til @gobabygo_dk

Pas godt på hinanden

De bedste hilsener fra GoBabyGo

Tilføj til kurv

Med GoBabyGo får du en serie der er designet til den fase, hvor bevægelse primært foregår med knæene i gulvet, og hvor andet tøj hurtigt slides ned. GoBabyGo produkterne har gummidutter på både knæ, fødder og ovenpå tæer, som gør dem ekstra slidstærke og hjælper, så de kan klare masser af kravletid og tumling på gulvet.