Hvis barnets tøj er for stramt eller småt, hæmmer det mulighederne for bevægelse; det samme gælder, hvis tøjet er alt for stort. Når du køber GoBabyGo er det vigtigt at produkterne passer, for at få mest ud af funktionen af gummi dutterne, som skal sidde korrekt placeret på knæene og under fødderne.

Herunder tips til at vælge den korrekte størrelse GoBabyGo: Mål evt. barnets fod og se i skemaet hvilken størrelse som passer bedst.

Vores strømpebukser har et langt mavestykke samt en bred ribkant i taljen, så de ikke strammer om maven. Det gør, at de virker længere, og de fleste babyer i kravle alderen passer bedst størrelse 6-12 mdr.

Hvis man har en meget lang baby med store fødder for sin alder, bør man vælge str. 12.18 mdr. – se gerne vores størrelses skema og mål evt. dit barns fod. Det er vigtigt at foden har plads til at bevæge sig, og ikke bliver strammet ind.GoBabyGo tykke bomulds strømper er meget bløde og elastiske, og kan strækkes meget ud og tilpasse foden. De er alders og størrelses svarende. De har et langt ben stykke og en ekstra rib om anklen, så de sidder godt på benet og ikke nemt falder af. Det bløde lag af garn, som er på indersiden af vores tykke skridsikre strømper føles blødt og behageligt på huden, og gør dem også meget velegnet til sutsko. Hjemmesko med en hård sål kan virke hæmmende for små fødders udvikling, og vi anbefaler derfor, at man bruger skridsikre strømper hvor barnet kan mærke underlaget, så de små fødder har mulighed for at udvikle sig og vokse korrekt. GoBabyGo skridsikre strømper i bomuld er derfor ideelle til at styrke dit barns motorik og give det den rette støtte under aktivitet og bevægelse.

De tykke GoBabyGo strømper egner sig ikke til at komme ned i sko.

GoBabyGo silkebløde bambus strømper sidder perfekt på en lille aktiv fod. De har et ekstra langt ben stykke og en ekstra rib i anklen, så de sidder godt på foden og benet og ikke nemt falder af. De er alders og størrelses svarende. Der er flere børn, som er meget sensitive i forhold til materialer tæt på deres hud, og vores bambus materiale er et godt valg til dem, da bambus er utroligt blødt, åndbart og perfekt til sensitiv hud.

Der findes ikke noget bedre end et par bløde og varme alpaca sokker. Alpaca ulden er kendt som en luksuriøs uld, som giver velvære til fødderne, da det er let at ånde i på trods af den store varmeevne. Alpaca uld kan ikke strække sig så meget, og strømperne kan derfor virke til at være til den mindre side.  – se gerne vores størrelses skema og mål evt. dit barns fod hvis du er i tvivl.

Se evt. vores vaske guide, når du skal vaske dine Alpaca strømper.

Vores kravle leggings har ikke fødder og er derfor nemmere at tilpasse de fleste babyer. Gummi dutterne skal dog placeres lige på knæene for at få den bedste funktionalitet. Vores leggings har en langt mave stykke, som gør de virker længere, og vi rådgiver de fleste til at vælge str. 6-12mdr., som passer de fleste. Hvis du har en meget lang baby eller en baby som er over 1 og ikke går endnu, så bør man vælge str. 12-18 mdr.

Vi tilbyder fingervanter til børn fra 1 år, da vi tror på, at børn skal kunne bruge deres fingre når de er ude at lege for at få deres fin motorik stimuleret mest muligt. Vores fingervanter med gummi dutter på fingrene findes i blødt og strækbart bomuld eller i blød og varm uld, som begge passer perfekt til en lille hånd. Fingervanterne har en bred kant ved håndleddet og er tilpasset små fingre, som gør, at de er nemmere for børn at tage på, og når de først er på, vil de i større grad beholde dem på ift. luffer uden fingre, som de ikke kan bevæge sig i. Det er vigtigt at vanterne passer barnets hånd, så de ikke er for store og hæmmer deres leg og bevægelighed. Vanterne er alders svarende.

 

Tilføj til kurv

Med GoBabyGo får du en serie der er designet til den fase, hvor bevægelse primært foregår med knæene i gulvet, og hvor andet tøj hurtigt slides ned. GoBabyGo produkterne har gummidutter på både knæ, fødder og ovenpå tæer, som gør dem ekstra slidstærke og hjælper, så de kan klare masser af kravletid og tumling på gulvet.