Størrelsesguide

GoBabyGo Størrelses guide:

Hvis barnets tøj er for stramt eller småt, hæmmer det mulighederne for bevægelse; det samme gælder, hvis tøjet er alt for stort.

Herunder tips til at vælge den korrekte størrelse GoBabyGo:

 

Størrelsesguide gobabygo

Vores strømpebukser har et langt mavestykke samt en bred elastik i taljen, så de ikke strammer om maven. Det gør, at de virker længere, og de fleste babyer i kravle alderen passer bedst størrelse 6-12 mdr.

Hvis man har en meget lang baby med store fødder for sin alder, bør man vælge str. 12.18 mdr. – se gerne vores størrelses skema og mål evt. dit barns fod. Det er vigtigt at foden har plads til at bevæge sig, og ikke bliver strammet ind.

Størrelsesguide gobabygo Vores tykke bomulds strømper er meget bløde og elastiske, og kan strækkes meget ud og tilpasse foden. De er alders og størrelses svarende. De har et langt ben stykke og en ekstra rib om anklen, så de sidder godt på benet og ikke nemt falder af.

Det er godt, at barnet kan bevæge tæerne i strømperne, da det hjælper deres balance – se gerne vores størrelses skema og mål evt. dit barns fod hvis du er i tvivl.

De tykke GoBabyGo strømper egner sig ikke til at komme ned i sko.

Størrelsesguide GoBabyGo

Vores silkebløde bambus strømper sidder perfekt på en lille aktiv fod. De har et ekstra langt ben stykke og en ekstra rib i anklen, så de sidder godt på foden og benet og ikke nemt falder af. De er alders og størrelses svarende. Der er flere børn, som er meget sensitive i forhold til materialer tæt på deres hud, og vores bambus materiale er et godt valg til dem, da bambus er utroligt blødt, åndbart og perfekt til sensitiv hud.

Størrelsesguide GoBabyGo

Der findes ikke noget bedre end et par bløde og varme alpaca sokker. Alpaca ulden er kendt som en luksuriøs uld, som giver velvære til fødderne, da det er let at ånde i på trods af den store varmeevne. Alpaca uld kan ikke strække sig så meget, og strømperne kan derfor virke til at være til den mindre side.  – se gerne vores størrelses skema og mål evt. dit barns fod hvis du er i tvivl.

Se evt. vores vaske guide, når du skal vaske dine Alpaca strømper.

Kravle leggings

Vores kravle leggings har ikke fødder og er derfor nemmere at tilpasse de fleste babyer. Gummi dutterne skal dog placeres lige på knæene for at få den bedste funktionalitet. Vores leggings har en langt mave stykke, som gør de virker længere, og vi rådgiver de fleste til at vælge str. 6-12mdr., som passer de fleste. Hvis du har en meget lang baby eller en baby som er over 1 og ikke går endnu, så bør man vælge str. 12-18 mdr.