Hos GoBabyGo ved vi, at babyer har brug for særlig beskyttelse. Tekstiler, der er tæt på babyhud skal opfylde strenge krav. Ikke alene skal de have en blød fornemmelse, men de skal også være helt fri for skadelige stoffer.

Tekstiler

Hos GoBabyGo finder du kun naturlige tekstiler af høj kvalitet såsom økologisk GOTS bomuld, bambus og merinould i de bedste kvaliteter uden pesticider samt kemiske tilsætningsstoffer i forarbejdningen. Vi vælger kun miljøvenlige, ikke-giftige farvestoffer til vores stoffer og holder miljøpåvirkningen så lav som muligt.

Bæredygtighed

Vi tror på at bruge de bedste materialer og smarte løsninger for at holde miljøpåvirkningen så lav som muligt. Alle GoBabyGo produkter er OEKO-TEX®-Standard 100 Certificeret.

OEKO-TEX®-mærkede tekstiler er sikre stoffer, der ikke beskadiger kroppen. Se mere om OEKO-TEX® Standard 100 her

Vi sigter mod at designe produkter, der kan gå fra barn til barn, så vi kan reducere forbruget i samfundet og samtidig øge produktlevetiden.

Produktion

Vores produkter er fremstillet med opmærksomhed på høj produktionsstandard med miljøvenlige og socioøkonomisk fair forhold. Vi har tæt kontakt med vores fabrik via regelmæssige besøg og inspektioner. Og hele vores værdikæde er GOTS certificeret.

 

Tilføj til kurv

Med GoBabyGo får du en serie der er designet til den fase, hvor bevægelse primært foregår med knæene i gulvet, og hvor andet tøj hurtigt slides ned. GoBabyGo produkterne har gummidutter på både knæ, fødder og ovenpå tæer, som gør dem ekstra slidstærke og hjælper, så de kan klare masser af kravletid og tumling på gulvet.