Hos GoBabyGo ved vi, at babyer har brug for særlig beskyttelse. Tekstiler, der er tæt på baby hud skal opfylde strenge krav. Ikke alene skal de have en blød fornemmelse, men de skal også være helt fri for skadelige stoffer.

Tekstiler

Hos GoBabyGo finder du kun naturlige tekstiler af høj kvalitet såsom bomuld, bambus og uld i de bedste kvaliteter uden pesticider samt kemiske tilsætningsstoffer i forarbejdningen. Vi vælger kun miljøvenlige, ikke-giftige farvestoffer til vores stoffer og holder miljøpåvirkningen så lav som muligt.

Bæredygtighed

Vi tror på at bruge de bedste materialer og smarte løsninger for at holde miljøpåvirkningen så lav som muligt. Alle GoBabyGo produkter er OEKO-TEX®-Standard 100 Certificeret.

OEKO-TEX®-mærkede tekstiler er sikre stoffer, der ikke beskadiger kroppen. Se mere om Oeko-Tex Standard 100 her

Vi sigter mod at designe produkter, der kan gå fra barn til barn, så vi kan reducere forbruget i samfundet og samtidig øge produktlevetiden.

Produktion

Vores produkter er fremstillet i Litauen på en fabrik som er meget opmærksom på høj produktionsstandard medmiljøvenlige og socioøkonomisk fair forhold. Vi har tæt kontakt med vores fabrik via regelmæssige besøg og inspektioner.

Arbejdspraksis

Vores produktionssted er medlem af Fair Wear – Et partnerskab for en mere etisk beklædningsindustri og følger deres kodeks for arbejdspraksis. Kernen i denne kodeks består af otte arbejdsstandarder, der er afledt af ILO-konventionerne og FN's menneskerettighedserklæring.

  1. Arbejde vælges frit
  2. Foreningsfrihed og retten til kollektive forhandlinger
  3. Der er ingen forskelsbehandling på arbejdsmarkedet
  4. Ingen udnyttelse af børnearbejde
  5. Betaling af fair løn
  6. Rimelige arbejdstimer
  7. Sikre og sunde arbejdsforhold
  8. Juridisk bindende ansættelsesforhold

Billeder fra vores produktion

GoBabyGo bæredygtighed og produktion

 

Tilføj til kurv

Med GoBabyGo får du en serie der er designet til den fase, hvor bevægelse primært foregår med knæene i gulvet, og hvor andet tøj hurtigt slides ned. GoBabyGo produkterne har gummidutter på både knæ, fødder og ovenpå tæer, som gør dem ekstra slidstærke og hjælper, så de kan klare masser af kravletid og tumling på gulvet.