Motorik 6-9 måneder

Styrk dit barns motorik med følgende lette hverdags øvelser,
der ikke kræver nogen redskaber:

Når dit barn er mellem 6-9 måneder kan du så småt begynde med nogle mere krævende tumlelege, der vil styrke dit barns motorik, sprog og indlæring.

Legen er sjovest, når du leger med.

Hold de små fødder varme under øvelserne med GoBabyGo's skridsikre strømper og match dem med GoBabyGo's knæbeskyttere.  

GoBabyGo off white bambus strømper

Kolbøtter er med til at stimulere dit barns balance. Hver gang du vender dit barn på hoved, opnår det større tolerance for at have hoved i forskellige retninger. Denne tolerance er også med til at undgå køre- og søsyge.

Rotationer er vigtige for dit barns fornemmelse af egen og indre balance. Jo mere varieret rotationerne er, jo bedre grundlag har dit barn for at udvikle sig, da bl.a. balancen er en af forudsætningerne for hele den motoriske udvikling.

GoBabyGo knæbeskyttere i bomuld

 

Vend dit barn dagligt med sit hoved nedad og gerne, som her, så det lander på sin mave. Derved aktiveret du dit barns faldereaktion når armene griber ud mod underlaget.

GoBabyGo skridsikre strømper i bomuld

6-9 måneder:

  • Syng og tal med dit barn
  • Begynd at stable klodser med dit barn
  • Øv rul fra ryg til mave. Hjælp ved at vippe den ene ben over det andet. Eller lok med legetøj, der skal rækkes ud efter
  • Lav kryds øvelser, så venstre fod siger goddag til højre hånd og omvendt på skift
  • Sæt barnet på skrævs på dine lår og rid en tur
  • Læg barnet på maven på en bold, og lad det komme ned og få vægtbæring på fødderne og hænderne
  • Cykl med benene når barnet ligger på ryggen
  • Giv masser af luftture, og lad baby hænge med hovedet nedad, mens du holder det i lårene
  • Læg legetøjet længere væk, så der skal krybes efter det. Hold hånden under fodsålerne på barnet, skiftevis på den ene og den anden fod, så det har noget at sætte af på. Til denne øvelse er det vigtigt at have Go baby Go strømpebukser, eller leggings på, så barnet har noget at sætte af med og ikke glider på det glatte gulv

Alle øvelser er udarbejdet i samarbejde med motorik ekspert Jane Mølleskov Mikkelsen fra Sanserytmik.dk

Tilføj til kurv

Med GoBabyGo får du en serie der er designet til den fase, hvor bevægelse primært foregår med knæene i gulvet, og hvor andet tøj hurtigt slides ned. GoBabyGo produkterne har gummidutter på både knæ, fødder og ovenpå tæer, som gør dem ekstra slidstærke og hjælper, så de kan klare masser af kravletid og tumling på gulvet.