Christina med sønnen Theodor på 7 mdr.

Christina beretter: “GoBabyGo er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at lave tøj til børn som stimulerer barnets motorik og balance. Alle produkter fra GoBabyGo er testet og godkendt for sundhedsskadelige stoffer.

Det betyder meget i vores hjem, at det tøj vi giver vores børn på, både er i en lækker kvalitet, er funktionelt, men i aller højeste grad også, at det ikke er fyldt med skadelige stoffer.”

Derudover laver GoBabyGo deres produkter i de smukkeste farver, der passer til langt de fleste børns garderober.

Theodor har fra start haft en særdeles god motorik, men GoBabyGo har gjort en kæmpe stor forskel i måden han er kommet godt fra start. Da Theodor var 5 mdr. begyndte han så småt at krybe, det tog hurtig fart da han fik strømperne på fra GoBabyGo på. Han kunne nu lettere sætte fra på gulvet og fik på den måde mere fart på hans kryben.

Strømperne fra GoBabyGo er skridsikre både under og ovenpå foden. Den skridsikre underside fik vi hurtigt glæde af, da Theodor pludselig begyndte at rejse sig i højstolen. Dette var til stor glæde for især Theodor, der nu rejste sig og satte sig flere gange i løbet af et måltid. Den skridsikre overside hjælper barnet når det kommer op i rigtig kravle stilling således at fødderne ikke glider tilbage. Theodor har mange gange været oppe i en rigtig flot kravle stilling, hvilket er ret imponerende taget hans alder taget i betragtning.

GoBabyGo laver også de fineste strømpebukser hvor der både er skridsikre knæ, samt over og underside på foden. Disse har Theodor nærmest boet i når de ikke har været til vask. Og apropos vask – produkterne fra GoBabyGo mister ikke farve, facon eller bliver fnulrede efter vask. Dette er vigtigt for en husmor som jeg der vasker mange gange ugentligt.

Flere gange imens Theodor har haft strømpebukserne på har han rejst sig op af trappetrin, vindueskarme osv. Jeg er dybt imponeret over at produkter som GoBabyGos kan hjælpe barnet så hurtigt og stimulere deres motorik på denne måde.

Vi har desværre ikke nået at teste fingervanterne endnu da Theodor ikke er helt stor nok endnu til at have den slags vanter på. Men disse bliver gemt til han lidt lettere kan få dem på. Min umiddelbare tanke omkring vanterne er at vi bliver rigtig glade for dem. De er i en rigtig lækker strik kvalitet med skridsikkert mønster på begge sider af vanten.

Min vurdering af produkterne fra GoBabyGo bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Theodor har haft så meget glæde af produkterne allerede og har udviklet sig langt hurtigere end andre jævnaldrende. Jeg er sikker på at GoBabyGo’s skridsikre strømper og strømpebukser har hjulpet med dette.

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne bevarer deres pasform og farve selv efter mange vaske. De skridsikre ”dutter2
falder heller ikke af eller mister deres overflade, hvilket gør at produkterne fungerer lige så godt om de er helt nye eller brugt flere gange.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg er imponeret over at man kan få så lækker en kvalitet, der er testet og godkendt for skadelige
stoffer til den pris. Som skrevet tidligere så er holdbarheden og kvaliteten bare i top. Vi er i hvert fald fans herhjemme.

Pris: MEGET GOD – Generelt har jeg været meget imponeret af GoBabyGo’s produkter. Faktisk så imponeret at
jeg allerede selv har bestilt flere produkter hjem til Theodor til hans vuggestue start. Jeg er overrasket over at man kan få så gode produkter der stimulerer barnets motorik, balance og sanser samtidig med at de er så prisvenlige.

GoBabyGo får min aller bedste anbefalinger!

Credit: Testfamilien.dk