Mie & Jonas med Filippa på 4 år og Pilou på 11 mdr.

Mie fortæller:
“Da Pilou blev 7 måneder begyndte han at møve sig frem på maven og 14 dage senere kunne han komme langt omkring på denne måde. 8 måneder gammel begyndte han at kravle – eller hvad man skal kalde det.

For Pilou kravler ikke på den “rigtige” måde. Han kommer frem som en lille Tarzan, hvor han sidder halvt op og slæber det ene ben afsted. Først da Pilou blev 10 måneder kom vi igang med GoBabyGo, desværre. For havde vi haft de smarte, skridsikre knæbeskyttere og strømpebukser allerede der, så var han måske begyndt at kravle rigtigt fra start. Nu har han fundet ud af at det er nemt (og det går stærkt) når han kravler på sig helt egen måde, så den teknik har han beholdt – men det gør nu heller ikke noget.

Da Pilou startede med at lære at kravle, tog jeg altid hans bukser og strømper af, for at han ikke skulle glide og dermed gøre det nemmere for ham. Han lærte at kravle i de varme måneder og derfor kunne det godt gå an, men han blev indimellem ret kold når han var på gulvet uden benklæder. Derfor var det skønt da vi hen mod de kolde måneder, fik lov at teste produkterne fra GoBabyGo. Vi var hurtigt begejstrede, da vi mærkede effekten af de specialdesignede gummidutter på knæene, under fødderne og ovenpå tæerne. Det hjalp Pilou med at styrke motorikken og hans balance i forbindelse med både at kravle, at rejse sig og lære at gå, samtidig med at han blev holdt dejlig varm.

  

Som nævnt fåes produkterne i forskellige udgaver, så uanset hvilket sæt tøj dit barn har på, er der mulighed for at få glæde af de skridsikre egenskaber. GobabyGo har lavet en smart Kravle Startpakke, som er perfekt at tage i brug allerede inden dit barn kravler og samtidig sparer man penge ved at købe sampakken. På den måde giver du dit barn de bedste forudsætninger for at kunne lære at kravle, fordi den faktisk indeholder alle de produkter man har brug for. Pakken indeholder et par strømpebukser, et par strømper i tykt bomuld og et par knæbeskyttere. Alle med de smarte gummidutter lavet af silikone.

De tykke strømper er perfekte at bruge udenpå almindelige strømper, så de fungerer lidt som et par hjemmesko. Knæbeskytterne har vi brugt både uden på almindelige bukser og da vi var på en tur til Gran Canaria brugte vi dem til at beskytte hans små, bare ben – samtidig med at få den skridsikre fordel. Da vi har en dreng, har vi mest brugt strømpebukserne under en body, når Pilou har leget på gulvet herhjemme. Men har man en lille pige, er strømpebukserne super fine sammen med en kjole, da gummidutterne har et flot design.

Vi har testet både strømper i tykt bomuld og i tynd bambus. Bambusstrømperne er meget bløde og nemme at have i en sko, fordi de er så tynde. På trods af at de er tynde, har de pga. bambussen en varmeregulerende effekt, som holder fødderne varme om vinteren og kølige om sommeren. På en meget kold dag har vi brugt strømperne i tyk Terry bomuld, hvor de har fungeret som sutsko. De har et langt skaft og ekstra elastik ved anklen, så de ikke falder så nemt af. En meget billig form for sutsko, så der er råd til flere par, imens de andre vaskes 🙂

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle småbørnsforældre kender til de udfordringer der følger med, når ens barn skal lære at kravle, rejse sig og ikke mindst at gå. Uanset hvilken af disciplinerne dit barn skal lære at mestre, så er de motorisk hjulpet godt på vej med produkterne fra GoBabyGo.

Holdbarhed: MEGET GOD – Alle produkterne ser fortsat fine ud efter gentagne vask – og gummidutterne beholder også deres skridsikre egenskaber.

Pris og kvalitet: MEGET GOD – Produkterne kan fåes til en meget overkommelig pris, især hvis man køber kravle-startpakken. Bruger man de tykke strømper som sutsko, så sparer man også en del penge i forhold til traditionelle, skridsikre hjemmesko.

Credit: Testfamilien.dk