Christina med Vega på 11 mdr.

Christine fortæller:

“Vega på 11 mdr. har fået lov at teste de lækre ting fra GobabyGo. Hun er i den fase nu, hvor hun møver sig frem, rejser sig op af alting og prøver ihærdigt at “kravle” på alle fire.”

GoBabyGo er et dansk firma som designer strømper, strømpebukser, vanter mm. med gummidutter. Dette styrker og hjælper barnets motorik og evnen til, nemmere at stå fast eller kravle ved hjælp af disse gummidutter.

Alle deres produkter er Øko-Tex standard certificeret og produceret med de bedste materialer i Europa.

Vegas pakke bestod af følgende:

Strømperne har vi brugt rigtig meget. Jeg er dybt fan af bambus versionen. De er simpelthen så dejlig tynde og bløde. Det er ingen hemmelighed, at jeg generelt er fan af bambus da det er er varmeregulerende og holder barnet varmt, i dette tilfælde Vegas små fødder hvad enten det er sommer eller vinter.

Deres strømper er lavet med gummidutter under fødderne og ovenpå fødderne og en god elastik så de altså bliver på barnets fod.
Jeg har lagt mærke til, når Vega har haft strømperne på, at hun har meget lettere ved, at stå stabilt når hun får rejst sig op af noget.

Bomuldsversionen er også lækker, da den er dejlig tyk og vamset. Det eneste minus jeg vil påpege her er, at de efter en del omgange vask, bliver lidt fnulret. Det gode ved dem, er at de kan bruges som “sutsko”, da jeg personligt ikke synes om almindelige sutsko, til så små børn som Vega.

Strømpebukserne er udstyret med gummidutter under og ovenpå fødderne, samtidig med en rund cirkel på knæerne. Materialet er 75% bomuld, 20% Polyamid, 5% Elastan. Strømpebukserne har også en god elastik ved maven, så de sidder rigtig godt. Vi har brugt strømpebukserne under kjoler eller blumers, men også bare som “bukser” med en body. Jeg er dybt fan af dem! De fåes i et hav af farver og hjælper virkelig Vega med at komme fremad. Hun har meget nemmere ved at stå, stabilt på hendes knæer, uden at “rutsje” ned igen. De holder sig pæne i vask og ja dem vil vi ikke undvære 🙂

Fingervanterne har vi ikke rigtig brugt så meget endnu. Det er svært at få hendes små fingre ind i de rigtige “huller” i vanterne. Men jeg er sikker på, at når hun bliver lidt større, vil vi virkelig få glæde af dem også. De er ligesom resten af deres produkter udstyret med gummidutter.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Det er jo selvfølgelig ikke et must med “kravle” strømpebukser og strømper med gummidutter, men jeg oplever virkelig en forskel.

Holdbarhed/Kvalitet: GOD/MEGET GOD – Som tidligere nævnt fnulrer de tykke strømper lidt, men de andre produkter holder sig fint efter vask.

Pris: GOD –  Priserne er fra 69 kr – 129 kr. Hvilket jeg syntes er meget rimeligt og passer meget godt til det almindelige prisniveau for et par strømpebukser eller strømper i lidt ekstra god kvalitet.

Credit: www.testfamilien.dk