Ida med Luna på 1,5 år

Ida fortæller: “GoBabyGo er strømper som styrker børns motorik og hjælper med at komme i gang, med at kravle og gå. Luna er 1,5 år og gik da hun var 10 mdr. så kravlestadiet er vi ovre. Derimod løber hun, og kravler op på alt hun kan komme til, så de skridsikre puder på knæene og på over og under fødderne er guld værd.

Vi modtog en lækker pakke med forskellige strømper fra GoBabyGo: både tynde, tykke og strømpebukser.

De tynde er de absolut bedste strømper vi har til Luna pt. De sidder virkelig godt. Noget af det bedste ved dem, er at de går langt op på benet, så hun har svært ved at hive dem af – en “leg” hun ellers normalt finder meget underholdende… moren knap så meget.

Personligt synes jeg de tykke strømper måske er lidt for tykke til at komme i en sko. Til indedørsbrug er de til gengæld fuldstændige perfekte.

Vi bruger dem faktisk, som sutsko, både herhjemme og i vuggestuen.

Strømpebukserne er mine absolut favoritter! Mine piger har ligesom deres mor, korte ben. Det betyder at vi ofte oplever at strømpebukser bliver for lange og krøller på benene. Men ikke med ikke med GoBabyGo, de sidder præcis som de skal.

Luna kravler op af alt, diverse skamler og i sær triptrap stolen er et hit at bestige. Derfor jeg meget glad for for de skridsikre puder på knæene, som jeg tænker hjælper hende med at få fat, når hun skal op.

Jeg forstiller mig også at “puderne” tager lidt af stødene når hun kravler rundt. Lunas storessøster Lærke på snart 5 år tænker jeg faktisk godt kunne bruge et lign par, når hun ikke leger løve eller gepard så er det baby, og kravler konstant rundt på alle fire.

Vores vurdering af strømper fra GoBabyGo bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – man skal jo have strømper til sine børn, og Gobabygo er virkelig godt bud. Vi ønsker os dem i uld.

Holdbarhed: GOD – jeg er super tilfreds med holdbarheden. En 1,5 årig sidder ikke stille og derfor bliver strømperne brugt godt og grundigt. Den lyse Rosa farve, er super skøn, men jeg tror ikke jeg vælger den til strømper en anden gang, da den er super sart.

Pris: MEGET GOD – priserne ligger fra 69,95 kr – 169,95 kr alt efter kvalitet, hvordan køber dem og om det er tynde, tykke eller strømpebukser.

Kvalitet: MEGET GOD – jeg elsker dem!

Credit: Testfamilien.dk