Børneflapper
Børneflapper® er navnemærker, der kan købes i pakker af 45 stks. eller 90 stks., med eller uden beskyttende lakforsegling.

Meget simpelt! Danmarks bedste – ifølge trustpilot. Børneflapper® er udover et produkt – en loyalitetsklub, under brander ’Børneflapper klubben’ her skabes der unikke fordelsrabatter, kun til segmentet ’familien’.

Du skal være medlem af klubben – og det kan du blive ganske gratis her: https://www.borneflapper.dk/klubmedlem

Om Børneflapper® produktet: navnemærket, navnelapper, Børneflappper – kald det dét du vil.

Personliggør med ikon & farve
Et velvalgt ikon er det, som lille barn genkender, og det større barn selv vælger. Det gør det både sjovt og hjælper til at holde styr på tøj og udstyr. Vælg mellem mere end 150 forskellige ikoner.

Vælg den farve, der vækker begejstring, eller dén du eller dit barn har en præference for. -Du vælger selv farven til ikon og navn.

Gør det nemt at finde dig
Du kan med fordel skrive både navn og telefonnummer på navnemærkerne. Så kan der ringes til dig, hvis dit barns ejendele bliver væk og fundet af andre.

Forsegl med lak
Du kan med fordel vælge at lakforsegle dine navnelapper. Med et tyndt, men stærkt lag lak, der føres over printet, vil både navnemærke og print være væsentligt mere slidstærkt – også i kogevask. Vent 2-3 dage fra du modtager mærkerne med posten, før du bruger dem. Så sikrer du, at de er hærdet.

Sådan fungerer de
Du kan sætte navnemærker fra Børneflapper på stort set alt udstyr og alle textiler, da de er fremstillet i en tynd folie med en lim, der gør dem både slidstærke og vaskbare. De fungerer ikke mindst godt dér, hvor det kan være svært at skrive et navn – og så er de helt uden kemi. Derfor er navnelapperne et godt valg.

Uden kemi
Navnemærker fra Børneflapper er uden brug af blæk og fri af skadelig kemi som BPA og ftlater, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende.

Derfor kan mærkerne fra Børneflapper® bruges tæt mod barnets hud og sættes på eksempelvis sut og vandflaske uden, at du behøver bekymre dig.

Tilføj til kurv

Med GoBabyGo får du en serie der er designet til den fase, hvor bevægelse primært foregår med knæene i gulvet, og hvor andet tøj hurtigt slides ned. GoBabyGo produkterne har gummidutter på både knæ, fødder og ovenpå tæer, som gør dem ekstra slidstærke og hjælper, så de kan klare masser af kravletid og tumling på gulvet.