Om GoBabyGo

GoBabyGo blev startet med drømmen om at lave tøj til børn der stimulerer barnets motorik og balance

I 2013 blev jeg mor for tredje gang. Denne gang foregik det bare ikke helt som de første to gange, da min søn Emil kom 2 måneder for tidligt, pga. en slem svangerskabsforgiftning. Emil vejede kun 1400 gram og kæmpede de første par uger af sit liv. Det giver næsten sig selv, at motorikken og meget andet ikke udvikler sig på samme måde, når børn får en svær start på livet. Det viste sig også, da Emil skulle lære at kravle. Han havde sværere ved at lære teknikken og stå ordentligt fast. Jeg kunne se, hvordan han mistede modet, hver gang det mislykkedes og han var frustreret over, ikke at kunne komme fremad.

Dét gav mig ideen til GoBabyGo.

Jeg rådførte mig hos børnefysioterapeuter og motorikeksperter og løsningen blev noget så simpelt som: Gummidutter.
Med specialdesignede gummidutter på knæene, under fødderne og ovenpå tæerne glider barnet ikke, og gør det dermed mere mobilt og modigt.  Det fungerede for min søn, og siden har børn fra hele verden fået glæde af produkterne. Jeg håber også, at vores produkter kan styrke dit barns motorik, balance og selvsikkerhed.

Jeg håber, at dit barn vil få rigtig meget glæde af GoBabyGo produkterne og få masser af mod til at udforske verden.

De bedste hilsner 
Fie Aspöck Jonsen

”Vi oplever, at flere og flere børn har små eller store problemer med motorikken. GoBabyGo serien er designet så barnet kommer motorisk godt fra start. Med skridsikre såler og gummidutter på knæene glider barnet ikke, og gør det dermed mere mobilt og modigt. Et barn, som kan bevæge sig uden problemer, kan udforske verden og har overskud til at lege og lære nye ting. Senere i livet vil en god motorik styrke barnet både socialt og fagligt op gennem barndommen”

– Team GoBabyGo

Vores Mission

Vi tror på, at god motorik giver selvværd og mod. Hvilket er essentielt for at ens barn kan bevæge sig uden problemer, kan udforske verden, og har overskud til at lege og lære nye ting.

Med GoBabyGo vil vi være med til at styrke barnet i sit mod og selvtillid. Med vores specialdesignede kravleserie vil vi gennem support motivere barnets evne til at lege og turde udfolde sig fysisk. Med gummidutter på knæ og fødder stimuleres balancen optimalt og giver barnet ekstra stabilitet.

Alt samen noget som vil være med til at øge dets koncentrationsevne og sociale kompetencer med andre børn i f.eks lege mv. 

Vi opfordre derudover forældre til at deltage i leg og lave motorikøvelser med deres barn, og har gennem samarbejder med motorikeksperter delt ud af vores viden og hjulpet med sjove ideer og inspiration til motorikøvelser og andre sjove lege.

Børn med god motorik

♡ Har øget selvtillid

♡ Er glade for livet

♡ Har et godt helbred

♡ Føler sig mindre hjælpeløse

♡ Har gode sociale relationer

♡ Bliver oftere valgt som legekammerater

♡ Føler sig mindre udenfor

GoBabyGo har vundet 'Bedst i Test'

GoBabyGo er OEKO-Tex® Standard 100 certificeret • Designet i Danmark • Produceret i Europa 

Alle produkter er testet og godkendt for sundhedsskadelige stoffer som er vigtigt for sensitiv babyhud. 
Derudover er vores produkter produceret i den lækreste bomuldskvalitet, som garanterer god bevægelighed og komfort.

Send meget gerne feedback eller spørgsmål til os på mail: info@gobabygo.dk