Anne-Louise med Elin på 1 år

  Anne-Louise beretter:

  “Da vi blev spurgt om, vi ville teste GoBabyGo var jeg ikke i tvivl. Vi har haft stor glæde af bl.a. leggings derfra tidligere, så dette var helt oplagt til Elin, der lige er fyldt et år og kravler på livet løs.

  Vi fik en fin lille boks med to strømpebukser, 2 strømper i bambus, 1 par tykke bomulds strømper og et par fingervanter.

  Både strømper, strømpebukser, vanter og de andre produkter hos GoBabyGo, kan fås i mange forskellige farver, så de nemt kan indgå i barnets garderobe.


   Elin har brugt strømpebukserne rigtig meget, og det er helt tydeligt, at hun er mere mobil med disse på. Hendes sutsko fra Bisgaard har en lidt hårdere sål, som gør, at hun ikke kan finde samme balance, som hun kan med strømperne og strømpebukserne fra GoBabyGo. Når hun kravler er de også super, de giver lige lidt ekstra beskyttelse på knæene, og så kommer hun endnu hurtigere frem. Hun står også op af alting – så her er det også super smart, at hun ikke glider. Hun bliver også modigere og modigere og tager efterhånden et par skridt hver dag.

   Strømperne er også super lækre og virkelig bløde. De tykke strømper har været rigtig gode på de kolde dage og har kunne holde hendes fødder dejlig varme. Dutterne under fødderne hjælper hende også når hun kører rundt på “gå-bilen” herhjemme og når der leget med Bobles.

   Fingervanterne har ligeledes små gummidutter, så barnet bedre kan gribe fat om ting. Idéen med at lave fingervanter med dutter på er egentlig fin – men jeg synes ikke det fungerer til små børn. Det er bøvlet at få de små fingre ned i de små fingervanter, og når det endeligt er lykkedes, har Elin revet dem af.

   Generelt har vi været stor fan af produkterne fra GoBabyGo. De er super fine, giver ekstra beskyttelse, er i god kvalitet og hjælper den lille på vej. Vi kommer helt klart til at fortsætte med at bruge de lækre ting.


   I dette tilfælde bliver vurderingen:

   Nytteværdi: MEGET GOD – Strømperne / strømpebukserne hjælper de små så fint, samtidig med de bliver holdt varme og fine.

   Holdbarhed: MEGET GOD – De virker slidstærke. Selv efter flere vaske virker de bløde og pæne – de bliver dog lidt fnuldret.

   Pris: MEGET GOD – Prisen er super god. Man kan fx få strømper til kun 69,- eller strømpebukser til 129,-.

   Kvalitet: MEGET GOD – De er lavet i en lækker kvalitet som er rar for barnet af have på. De holder formen og er pæne
   efter flere vaske.

   Credit: Testfamilien.dk