Styrk dit barns motorik med GoBabyGo

Bedst i test | OEKO-Tex® certificeret | Designet i Danmark

Se alle produkter

Hurtig & sikker levering

Fuld tilfredshed eller pengene retur

Vundet 'Bedst i test'

ОЕКО-TEX® Standard 100 certificeret

Designet i Danmark

Det siger vores kunder

Fremragende

4.9 ud af 5 | 200+ anmeldelser
Selima Sevim
Lovely products
Fast shipment, good quality of products, nice unisex colours. Would buy all products (tights, socks) again
Laura
The perfect socks!
The socks fit just perfect and are matching to any kind of clothes. My sons feet are always warm!
Johanna
Fast delivery an perfect items
Fast delivery an perfect items. Only socks that won‘t slip off the foot.
Julian Prause
They have such lovely products of high…
They have such lovely products of high quality. Our daughter loves wearing her socks. Thank you

Styrk barnets motorik, balance og selvsikkerhed

GoBabyGo er et dansk børnetøjsbrand som designer skridsikre produkter til aktive små børn. Kravleserien har specialdesignede gummidutter på knæ, under fødderne og på tæerne, som styrker barnets motorik og balance når det skal i gang med at kravle og gå. Gummidutterne hjælper så barnet ikke glider på glatte gulve, og det vil derved være mere mobil og modig. Et barn der kan bevæge sig uden problemer, kan udforske verden og har overskud til at lege og lære nye ting. God motorik vil styrke barnet både socialt og fagligt op gennem barndommen.

Serien har vundet "Bedst i Test" for den høje kvalitet og smarte funktionalitet. Alle produkter er OEKO-TEX® standard 100 certificeret og produceret med de bedste materialer i Europa.

Få motorikøvelser, aktiviteter og gode tilbud

Tilmeld dig GoBabyGos nyhedsbrev

Der er meget at lære, når man er lille og ny i verden. Få idéer til sjove lege, motorikøvelser og særlige tilbud som passer til dit barns behov og udvikling.

Kom godt igang her

Styrk dit barns motorik med GoBabyGo

God motorik giver mange fordele, og du kan give dit barn en god start med de skridsikre produkter fra GoBabyGo. Al begyndelse er svær, og det er meget forskelligt, hvornår dit barn kravler for første gang eller tager de første skridt. GoBabyGo serien er designet med tanken om, at barnet skal have mod på at bevæge sig og udvikle sig motorisk. Et barn der kan bevæge sig uden problemer, kan udforske verden og har overskud til at lege og lære nye ting. Studier viser at en god motorik styrker barnet både socialt og fagligt op gennem barndommen.

Vil du gerne hjælpe dit barn på vej med at bevæge sig rundt på egen hånd, så er de skridsikre produkter fra GoBabyGo en god investering til dit barns garderobe. Dit barn er skabt til at være aktiv og i bevægelse, og produkterne er med et slidstærkt og komfortabelt design, udviklet til at styrke barnet undervejs. GoBabyGo serien indbyder til at barnet udforsker kroppens bevægelighed og styrkes motorisk.

Se vores udvalg af kravlestrømpebukser

Pas på tøjet med

ekstra slidstærke produkter fra GoBabyGo

Med GoBabyGo får du en serie der er designet til den fase, hvor bevægelse primært foregår med knæene i gulvet, og hvor andet tøj hurtigt slides ned. GoBabyGo produkterne har gummidutter på både knæ, fødder og ovenpå tæer, som gør dem ekstra slidstærke og hjælper, så de kan klare masser af kravletid og tumling på gulvet.

GoBabyGo serien indeholder både produkter der kan bruges for sig selv eller over andet tøj for ekstra beskyttelse. Produkterne er lavet i lækkert og slidstærkt bomuldsstræk, der garanterer god bevægelighed og samtidig føles behageligt på huden. Derudover findes strømperne fra GoBabyGo også i uldalpaca og bambus.

Vælger du GoBabyGo er dit barn sikret god pasform, høj kvalitet og ekstra beskyttelse.

Køb GoBabyGo online

eller find en forhandler nær dig

På GoBabyGo.dk finder du hele GoBabyGo serien. Bestil dine favoritter hjem med hurtig levering og gratis fragt ved bestillinger over 399,- DKK. Produkterne fås i 10 lækre farver og flere varianter, der alle er lavet i de bedste materialer. Du finder alle produkterne her. Vi vil selvfølgelig meget gerne have tilfredse kunder, og derfor kan du altid sende dine køb tilbage og få pengene retur, hvis du modtager et GoBabyGo produkt, som ikke opfylder dine forventninger.

Du kan købe den populære serie online eller finde en forhandler nær dig. Vi har over 100 forhandlere i Danmark – også én tæt på dig. Bestil dine nye GoBabyGo favoritter allerede i dag og gør en baby glad!

Følg os på instagram

@GoBabyGo_dk